Bokade Vaccinationer 4/2 2021

På grund av omständigheter vi inte rår över har invånare kunnat boka tid via 1177 och kontaktcenter för Covid-19 vaccination den 4/2 i Fagersta. Detta skulle inte varit möjligt då vi inte har något vaccin till den 4/2. De som kom till noden möttes av en tom lokal – vilket vi djupt beklagar. Tyvärr har vi inte kunnat förebygga detta då vi i våra tidböcker inte sett att dessa tider bokats. Vi har varit i kontakt med 1177 som försökt nå så många som möjligt. Alla som haft tid idag kommer att få en ny tid så snart vi vet när vi får nytt vaccin. Vi är väl medvetna om att detta ställt till det för fler av invånarna som beställt färdtjänst och haft anhöriga som tagit ledigt från arbeten för att följa med sina äldre anhöriga. Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade men som sagt detta är inget som vi kunnat förutspå då orsaken ligger på det tekniska planet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *